Acun Ilıcalı ile Merve Büyüksaraç arasındaki dava sonuçlandı

Merve Büyüksaraç, Acun Ilıcalı’ya 25 bin lira tazminat ödeyecek. Ilıcalı, Büyüksaraç’ı iftira atmakla suçlamıştı.

Merve Büyüksaraç, Acun Ilıcalı ile Survivor programına dair açıklamaları nedeniyle davalık olmuştu. Adada kendilerine yemek verildiğini ileri süren Büyüksaraç, Ilıcalı’yı yarışmacılara eşit davranmamakla itham etmişti. Büyüksaraç’ın iddiaları o dönem bomba etkisi yaratmış, Acun Ilıcalı da dava açacaklarını açıklamıştı.

Açılan davayı karara bağlayan mahkeme, Merve Büyüksaraç’ın iddialarını asılsız buldu ve Acun Ilıcalı’ya 25 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Acun Ilıcalı Survivor büyük finalinde Merve Büyüksaraç için şu açıklamayı yaptı:

Merve Büyüksaraç bize defalarca iftira attı. Biz de kendisini mahkemeye verdik. Kendisinin asılsız iddialarını mahkeme haksız buldu. Mahkeme bize tazminat ödemeye mahkum etti Merve Büyüksaraç’ı. Buradan bir kez daha göğsümüzü gere gere söylüyoruz. Bugüne kadar kimsenin hakkını yemedik.

Merve Büyüksaraç kimdir?

Merve Büyüksaraç 13 Haziran 1988 yılında Ankara’da doğdu ve 2006 yılında Türkiye güzeli seçildi.

1,78 m boyundadır. TED Koleji’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur.

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil etmiştir.

Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışmıştır. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye’ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.