ABD’li yıldız Sylvester Stallone, koronavirüs tedbiri alan ünlüler kervanına katıldı

Sylvester Stallone, koronavirüse eldiven tedbiri aldı.

Koronavirüsün 26 can aldığı ABD’de herkes gibi ünlüler de önlemlerini alıyor. Tedbiri elden bırakmayan ünlülerden birisi de Sylvester Stallone oldu. Yıldız oyuncunun bir markette kasada ürünleri poşetlerken eldiven kullanması dikkatlerden kaçmadı.

blank
Sylvester Stallone

Samaritan isimli süper kahraman filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Sylvester Stallone, Beverly Hills’de alışveriş yaparken görüntülendi.

73 yaşındaki başarılı aktörün bir markette alışveriş yaptıktan sonra kasaya ödeme için geldiği esnada ürünleri poşetlerken muayene eldiveni kullanması dikkatlerden kaçmadı. Görenler yıldız oyuncunun bu hallerini fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.