ABD’li şarkıcı Halsey, bu kez Türkçe bir paylaşımda bulundu

Geçen aylarda “Türkçe öğreniyorum, baklava yapıyorum” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ABD’li şarkıcı Halsey, bu kez Türkçe bir paylaşımda bulundu.

“Türkçe öğreniyorum, baklava yapıyorum” açıklamasının ardından Gaziantepli baklavacıların Türkiye’ye davet ettiği Halsey, Twitter hesabından Türkçe bir paylaşım yaptı.

“HERKES SAKİN OLSUN”

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, “Herkes sakin olsun” lütfen diye bir mesaj paylaştı. Halsey, Twitter’da da Türkiye gündeminin ilk sıralarına yerleşti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey Türkçe öğreniyor

Ardından da Instagram sayfasının ‘hikayeler’ bölümünde bir Türk mizah dergisinin adının yazılı olduğu bir kahve kupasının fotoğrafını paylaştı. 26 yaşındaki şarkıcının bu paylaşımları hayranları tarafından Türkiye’de olduğu izlenimini uyandırdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk olduğunu açıkladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.