12 yıl aradan sonra “Harla” şarkısıyla pop müzik dünyasına döndü

Halk Müziği ve arabesk şarkılarıyla dikkat çeken İhsan Gündoğdu, 12 yıl aradan sonra “Harla” şarkısıyla pop müzik dünyasına döndü.

2004 yılında yayınlanan “Bir Yıldız Doğuyor” yarışmasıyla tanınan arabesk-pop sanatçısı İhsan Gündoğdu’nun “Harla” isimli tekli çalışması Anka Media etiketiyle yayınlandı.

4K çözünürlüğündeki video klip netd müzik’te müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

blank

Sözü Doğanay Karadeniz’e, müziği Doğanay Karadeniz ve Alaaddin Ergün’e ait olan ‘Harla’ şarkısının klibi Şile’de çekildi. Klibin yönetmenliğini ise Enes Bilal Taşçı yaptı.

“Harla” şarkısı ve klibi, yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Klibi izleyen çok sayıda müziksever “İhsan Gündoğdu pop müzikte de kendini gösterdi” yorumunu yaptı.

İhsan Gündoğdu, ilk klibi “Van Berivan” ve söz-müziği kendisine ait “Azar Azar” şarkısıyla dikkat çekmiş ve müzik dünyasında ses getirmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.