Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor

Başarılı sanatçı Rafet El Roman, önceki akşam Kıbrıs Girne’deki Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2000 kişiye felekten bir gece yaşayan El Roman, sahne öncesi basın mensuplarının soruları yanıtladı.

El Roman’ın son zamanlarda yaptırdığı estetikler ve sahne dansları bir hayli konuşulurken bir muhabirin ” Sevgililer gününüzü nasıl geçirdiniz.” sorusuna ” Benim için güzel geçti. Yasemin hanımla yemek yedik, birbirimize hediyeler aldık verdik.” dedi.

blank

Komşularım bile estetik yaptırıyor

İlk zamanlar tuhaf görüyordu

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetikler ile gündemden düşmeyen şarkıcı, basın mensuplarının ” Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?” demesi üzerine El Roman, “Birkaç yerimize doktor arkadaşlar sağ olsun botoks yaptı. Ama öyle göründüğü gibi de değil. İlk zamanlarda ekranlarda tuhaf görünüyordu. Şimdi baktığınız zaman normal görünüyorum. O görüntü nasıl ortaya çıktı, bende çözemedim. Sanırım ışıktan kaynaklandı. Ama öyle görüldüğü gibi bir vahim durum yok. Aslında arkadaşlar sahne insanı olunca insan birazda merak ediyor. Çevremizde bu konuda bilgili olan sevenlerimiz, arkadaşlarımız var. Sürekli davet ediyorlar. Güzel kremlerimiz var, yok efendim bakım yapalım. Benimde yaş ilerledikçe bu tür şeyler ilgimi çekiyor. Bu estetik olayı son zamanlarda dünyayı sarmış bir durumda. Benim komşularım bile yaptırıyor. Herkes yaptırıyor.” şeklinde konuştu.

En çılgın dansım olabilir.

Sahnedeki dans performansıyla bir hayli konuşulan Rafet El Roman, konu hakkında ” İzlediğiniz dans figürlerini ben 30 yıldır sahnelerde yapıyorum. Bazen daha çılgın, bazen daha durgun tabi birazda keyfimize göre, seyirciye göre bazen tam coşabiliyorum. Son gördüğünüz dans belkide en çılgın anlarımdan biriydi. Dans yaşamak demek. “

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.