1 Yılda 4. Ödülünü aldı

Uluslararası Zirve Ödülleri bu kez çocuklarımız için güçlerini birleştirdi. Sesini çıkaramayan ve okuyamayan her çocuk için güç olmak amacıyla, “Çocuklar Gülsün Derneği’’ ile ortaklaşa düzenlenen ödül gecesi Cahide Palazzo’da gerçekleştirildi.

İş, sanat, spor, moda, cemiyet, siyaset ve politika dünyasının önde gelen isimlerinin, çok değerli sanatçıların ve magazin dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla düzenlenen, Uluslararası Zirve Ödülleri’nde yılın en iyileri belirlendi.

Halk oylamasıyla ödüllerin sahiplerini bulduğu organizasyonda, “Yılın En İyi Spor Röportajı” kategorisinde ödül “Emre Belözoğlu Röportajı” ile Tivibu Spor spikeri Çiğdem Günal’ın oldu.

Ünlü sanatçılar Gülben Ergen ve Serdar Ortaç’ın misafirlere keyifli dakikalar yaşattığı organizasyona dans şovları renk kattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.