ŞOK! Güzellik için her gün yüzüne sperm sürüyor

YouTube’daki sayfasında her gün güzellik önerileri veren 28 yaşındaki genç kadın, daha ferah bir cilt için yüzüne her gün sperm sürdüğünü açıkladı ve videoda bunu uygulamalı olarak gösterdi.

HER GÜN KARGOYLA ALIYOR

“İnsanlar bu konuda çok endişeli ancak doğal ve sağlıklı bir bakım” diyen genç kadın bir arkadaşından rica ettiği spermlerini her gün kargoyla alıyor ve yüzüne düzenli olarak sürüyor.

20 DAKİKA YÜZÜNDE TUTUYOR

İçinde hiç kimyasal olmadğını söyleyen Kiss, bunun çok ferahlatıcı bir uygulama olduğunu da belirtti. 20 dakika yüzünde tuttuktan sonra yüzünü yıkayan Tracy, bunun uzmanlar tarafından onaylanmış bir bakım olduğunu iddia etti.

“GERÇEKTEN FAYDALI OLABİLİR”

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökçen Erdoğan güzelleşmek için cilde sperm sürmenin gerçekten faydalı olabileceğini çünkü semenin içinde çok fazla vitamin ve mineral bulunduğunu belirtiyor.
Dr. Erdoğan, “Doğruluk payı var çok büyük bir protein kaynağıdır. Semen içini oluşturan bir sürü bileşen var. Yoğunluğu erkekten erkeğe değişiyor ama cilt için bir sürü vitamin ve mineral var vitamin C, sodyum, potasyum, magnezyum, çinko, B12 ve kreatinin var. Hele de kaliteli bir semen ise cilt için gerçekten yararlı olabilir…

Sadece her gün olması cilt açısından fazla gelebilir belki ama vitamin ve mineral kaynaklı böyle bir bileşenin cilde sürülmesi vücudu besler cilde iyi gelebilir.

YABANCI UZMANLAR NE DİYOR

The Daily Beast’te yer alan bir habere göre ABD’li uzman Dr. Will Kirby, semenin içreisinde çok faydalı bileşenler olduğunu ancak bunu yüze sürmenin cilde iyi geldiğinin kesin olarak bir kanıtının henüz bulunamadığını belirtiyor. Dr. Kirby, çinko, magnezyum, kalsiyum, potasyum ve fruktoz içeren semeni yüze sürmek yerine bu mineralleri gıda yoluyla almanın cilde daha faydalı olabileceğini belirtiyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.