Sıla’nın altıncı stüdyo albümü “Mürekkep” müzikseverlerle buluştu

Sıla, sabırsızlıkla beklenen altıncı stüdyo albümü “Mürekkep”i müzikseverlerle buluşturdu. Albüm yayınlandığı günden bu yana iTunes’da zirvenin sahibi olurken, çıktığı hafta fiziki satış listelerinin de zirvesine oturdu.

sila

Toplam 12 şarkıdan oluşan albümdeki tüm şarkı sözleri Sıla Gençoğlu’na ait. Bestelerin bir kısmı her zamanki gibi Efe Bahadır ortaklığında. Efe Bahadır’ın yanı sıra Fatih Ahıskalı da beste ortaklarından. “Yeni Ay” albümünde Bedük’le çalışan sanatçı, bu albümde de kuralını bozmuyor.

sila1

29 Nisan’da tüm dijital platformlar ve radyolar aracılığıyla dinleyiciyle buluşan ve henüz yayımlandığı gün zirveye oturan, albümün çıkış şarkısı “Afitap”ın müziği Florent Boshnjaku imzası taşıyor. Albümde emeği geçen isimlerden biri, düzenlemeleriyle İskender Paydaş. Diğer sürpriz aranjör isim de iki şarkıdaki düzenlemeleriyle Ozan Bayraşa. Yurt içi ve yurt dışında üç ayrı stüdyoda gerçekleştirilen kayıtların mix’leri Arzu Alsan, Alp Turaç ve Dimitris Mourras’a ait. Mastering ise Sterling Sound’ta Steve Fallone tarafından yapıldı. Albümün müzikal sürprizlerinden bir diğeri de Prag Filarmoni Orkestrası’nın bir şarkıdaki konukluğu.

sila2

“Mürekkep” albümünün fotoğrafları için Emre Ünal’ın objektifinin karşısına geçen Sıla, Cengiz Abazoğlu’nun hazırladığı kıyafetlerle yenilenmiş bir imaj sunumunda.

Albümün yayınlanmasının hemen ardından yurt içi ve yurtdışı albüm turnelerine başlayacak olan Sıla, “Mürekkep” albümüyle 6 Mayıs’ta tüm müzik marketlerde ve iTunes’da dinleyicilerle buluştu.

YouTube video

Lacivert
Söz: – Sıla Gençoğlu, Müzik: Efe Bahadır, Düzenleme: Efe Bahadır

Ziyan
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik Sıla Gençoğlu – Efe Bahadır, Düzenleme: İskender Paydaş

Can Dostum
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Efe Bahadır, Düzenleme: Ozan Bayraşa

Engerek
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Sıla Gençoğlu – Efe Bahadır, Düzenleme: Efe Bahadır

Afitap
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Florent Boshnjaku, Düzenleme: Fatih Ahıskalı

Müstehcen
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Sıla Gençoğlu – Efe Bahadır – Fatih Ahıskalı, Düzenleme: Efe Bahadır – Fatih Ahıskalı

Yan Benimle
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Fatih Ahıskalı, Düzenleme: Efe Bahadır

Bırak
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Efe Bahadır, Düzenleme: Efe Bahadır

Münferit
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Sıla Gençoğlu – Efe Bahadır, Düzenleme: Ozan Bayraşa

Kurşun
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Efe Bahadır, Düzenleme: Efe Bahadır

Günaydın Sevgilim
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Efe Bahadır, Düzenleme: İskender Paydaş

Engerek (Bedük Remix)
Söz: Sıla Gençoğlu, Müzik: Sıla Gençoğlu – Efe Bahadır, Düzenleme: Bedük

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.