Game of Thrones’ta büyük sır çözülüyor!

Şimdiye kadar ortaya atılan o çok önemli teori doğru çıkıyor gibi! Yeni sezona tabiri caizse bomba gibi bir giriş yapan Game of Thrones, önümüzdeki sezonda dizinin en çok merak edilen sorusuna da yanıt verebilir.

Game of Thrones’un 6’ncı sezon 4’üncü bölümünün fragmanı dizinin geleceği ile ilgili pek çok ip ucu bulunduruyor.

Fragmanda Sansa’nın Kara Kale’ye gittiğini görüyoruz ancak Gece Nöbeti’ndeki görevine son veren Jon Snow’un üvey kardeşini görmeyecek olması Sansa’nın yolculuğunu biraz daha uzatabilir.

Ancak yeni bölümlerdeki en büyük sürpriz Jon Snow’un geçmişi ile ilgili olabilir.

Yazını geri kalanını okumadan önce, hikayeyi hiç bilmeyenler için ciddi anlamda SPOILER içerdiğini hatılatalım!

4. bölüm fragmanı…

YouTube video

Bir önceki bölümde Tower of joy’daki Targaryen muhafızlarını öldüren Ned Stark kız kardeşini kurtarmak üzereyken flashback sahne son bulmuş ve dizinin seyrini değiştirebilecek bir bilgi bu sayede ekrana gelmemişti.

Ancak iddiaya göre, bu sahnenin devamı ilerleyen bölümlerde ekrana gelecek ve Jon Snow’un geçmişine dair bir iddia daha netlik kazanmış olacak.

Aynı iddiaya göre, Jon Snow’un Ned Stark’ın değil Robert İsyanı sonrasında öldürülen Rhaegar Targaryen’ın oğlu olduğu.

‘R+L=J’ olarak bilinen bu teoriye göre, isyanın başlamasına sebep olan Rhaegar Targaryen’ın Ned Stark’ın kız kardeşi Lyanna Stark’ı kaçırması aslında gizli kalmış bir aşk hikayesiydi ve Jon Snow, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark’ın oğluydu. Bu teoriye göre, isyanın sona ermesinin ardından Ned Stark yeğenini korumak için onu kendi çocuğu gibi tanıttı ve bu gerçeği herkesten gizledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.