Sherlock Holmes 3. kez beyazperdede!

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’lı dizi Sherlock’tan gelen sevindirici haberin ardından, bir güzel haber de Robert Downey Jr. ve Jude Law’un beyazperde de boy gösterdiği film Sherlock Holmes’tan geldi.

Downey Jr. ve Law’un Sherlock Holmes ve Doktor Watson olarak uyum yakaladığı film serisi, en son 2011 tarihli A Game of Shadows’la karşımıza çıkmıştı.

3. filmin haberi ise Robert Downey Jr.’dan geldi. ABD’li aktör, Sherlock Holmes serisinin yeni filmini bu yıl içinde çekmeyi planladıklarını söyledi.

Son olarak The Man From U.N.C.L.E.’ını izlediğimiz Guy Ritchie’nin, Sherlock Holmes serisinin yeni filmini de yönetmesi bekleniyor. İngiliz yönetmen, şu sıralar Mart 2017’de vizyona girecek yeni filmi Knights of the Roundtable: King Arthur’la uğraşıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.