Özlem Yıldız: Ayrılmadık, ayrılmayacağız

Sevgilisi Öncü Sönmez ile ayrıldıkları söylenen Özlem Yıldız, barıştıklarını açıkladı.

“ÖZLEM YILDIZ PRENSİPLERİME UYMUYOR”

Sönmez üç gün önce, “Ben mutaassıp bir aileye mensup bir işadamıyım. Son günlerde arzu etmediğim şekilde magazin basınına haber oldum. Basına yansıtıldığı biçimde çarpık ve değersiz ilişkilerim olmadı ve olamaz. Böyle denklemlerde yer almayı tasvip etmiyorum. Sayın Özlem Yıldız’la ilişkimde prensiplerime uymayan durumlarla karşılaştım. Kendime ve aileme olan saygım sebebiyle Özlem Yıldız’la arkadaşlığımızı sonlandırma gereği duydum” demişti.

“O DAHA ÇOCUK ADAM EDECEĞİM”

Bu açıklama üzerine Yıldız, “Bu konuda çok fazla konuşmayacağım. Beni iyice yordu. Fakat Öncü Sönmez’i adam edeceğim. Çok çocuksu bir davranışta bulundu. Cahillik yaptı. Sonra gelip benden defalarca özür diledi. Ben de onu affettim. Ayrılmadık, ayrılmayacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.