Mustafa Ceceli’den itiraf

Mustafa Ceceli Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir park açılışına katılarak binlerce hayranıyla buluştu.

Bozüyük Yeşilkent Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışına katılan Mustafa Ceceli konserde eşiyle ilk dansını kendi şarkılarından biri olan “Gül Rengi” adlı şarkısıyla yaptığını itiraf etti. Ceceli, şarkılarının hemen hemen hepsinin dans edilebilecek şarkılar olduğunu söyleyerek “Ben de düğünümde eşimle ilk dansımı kendi şarkılarımdan biri olan ‘Gül Rengi’ ile yapmıştım” dedi.

TÜM AŞIKLARI DANSA DAVET ETTİ

Ardından yakında evlenecek çiftlerin olup olmadığını soran Mustafa Ceceli şarkının anonsunu yaparak tüm sevenleri dansa davet etti.

CECELİ’DEN DARBUKA ŞOV

Konserde tüm izleyenleri coşturan ve unutulmaz bir gece yaşatan Ceceli’nin ritimcisi ile birlikte darbuka ve davul şovu da görülmeye değerdi.
Açılışa katılan binlerce kişi ünlü popçunun şarkılarına saatlerce hep bir ağızdan eşlik ederken, konser bitiminde alkışlar dakikalarca sürdü.

mustafa ceceli 3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.