Murat Boz’un olaylı gecesine yalanlama yok

Murat Boz’un 1.5 yıllık sevgilisi Aslı Enver’i aldattığı gecenin baş kahramanı Bahar Candan ve Nilay Candan kardeşler, yaşanan geceyi yalanlamadı. Aynı dakikalarda gecenin diğer bir kahramanı Eser Yenenler de eğlence turundaydı.

Geçtiğimiz hafta popçu Murat Boz ve Eser Yenenler’in de aralarında olduğu skandal ihanet gecesine imza atan Bahar-Nihal Candan kardeşler, Harbiye’de bulunan Klein isimli mekana girerken görüntülendi. İki kardeş, o geceye dair sorulan bütün sorulara kaçamak cevaplar verdi. Bahar Candan, gazetecilerin ”Murat Boz o gece evdeki çoğu kimseyi tanımadığını söyledi. Siz evde kimleri tanıyordunuz? Murat Boz’u tanıyor musunuz? Yazıldığı gibi ihanet var mı?” şeklindeki sorulara ise, ”Şuan konuşmak istemiyorum” dedi. Candan kardeşler, o gece yaşanan ihaneti de yalanlamadan hızlı adımlarla mekana giriş yaptı.

Yardımına İbrahim yetişti

Aynı saatlerde skandalın yaşandığı evin sahibi ve gecenin diğer kahramanı Eser Yenenler de Etiler’de görüntülendi. Ayakta durmakta zorluk çeken Yenenler’in yardımına ise yakın arkadaşı İbrahim Büyükak yetişti. Skandal gece ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Yenenler’in görüntülenmesini istemeyen Büyükak ise kameraların önüne geçmeye çalıştı. Bu amaçlarında başarılı olamayan ikili, hızla oradan ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.