Merve Boluğur’a Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı soruldu

Murat Dalkılıç-Hande Erçel aşkının ilk fotoğrafı sosyal medyaya düşmüştü. Bu aşk Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’a da soruldu.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelenmiş, çiftin fotoğrafı sosyal medyaya düşmüştü. Hande Erçel’in kız kardeşinin doğum günü partisinde bir araya gelen ikilinin fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

TEPKİ VERMEDİ

Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur geçtiğimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Oyuncuya, eski eşinin yeni aşkı soruldu. Hande Erçe’le Murat Dalkılıç’ın adını duyunca yüzü düşen Merve Boluğur sorulara yanıt vermek istemedi. Güzel yıldız hızlı adımlarla muhabirlerin yanından uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.