Kenan Doğulu, Sevgililer Günü’nde “Aşk’a Şarkılar” ile büyüledi

Kenan Doğulu Sevgililer Günü’nde “Aşk’a Şarkılar” Konseri ile Mercedes-Benz Sponsorluğunda Zorlu PSM sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım ve Zorlu PSM işbirliğiyle düzenlenen Sevgililer Günü konserinde, muhteşem enerjisiyle dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi.

Kenan Doğulu Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi’nde sahne üstü ayakta konseptiyle, en sevilen şarkılarını bu kez aşk ve aşıklar için söyledi. Biletleri günler öncesinde tükenen konsere Doğulu, “Yaparım Bilirsin” şarkısıyla başladı. İlk şarkıdan itibaren dinleyicilerden oluşan aşıklar korosunun eşlik ettiği konserde Kenan Doğulu 3 saate yakın sahnede kaldı.

blank

Kirli Beyaz Kedi sürprizi

Son Harbiye konserinde kendisine kulisten istekte bulunan eşi Beren Saat’e sürpriz yapan Kenan Doğulu Kirli Beyaz Kedi şarkısını ilk kez Aşk’a Şarkılar konserinde seslendirdi.

Sahneden Evlenme Teklifi

Seyirciler arasından bir hayranı Tencere Kapak şarkısında sahneye çıkarak sevgilisine ‘ Hayat sen Evet deyince başlasın’ sözleriyle evlenme teklif etti. Kenan Doğulu da repertuarda bulunmayan Gelinim şarkısını mutlu çift için söyledi.

En sevilen şarkılarından Dön Gel, En Kıymetlim, Kandırdım, Şans Meleğim, Çakkıdı, Aşk Kokusu ile dinleyenlerine zaman zaman romantik ve duygusal, zaman zaman da coşkulu ve eğlenceli anlar yaşatan Kenan Doğulu, Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir konsere imza attı.​

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.