İŞTE! “Aşk Laftan Anlamaz”ın 18. bölüm tanıtımı

Show TV’nin artık cumartesi günleri ekrana gelen sevilen dizisi “Aşk Laftan Anlamaz”ın 18. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Bu akşam ekrana gelen “Aşk Laftan Anlamaz”ın 17. bölümünde; Murat’ın Hayat’ı Giresun yolunda durdurması ikisi için yepyeni bir başlangıç yaratsa da Haşmet dede İstanbul’a dönmek için Murat’a Hayat’ı ailesi ile gelip istemesini şart koştu. İki ailenin buluşmasında geçmişe dayanan bağlarının da ortaya çıkmasıyla Murat Hayat’ı tamamen kaybetme ihtimaliyle yüz yüze geldi. Haşmet dedenin Murat’a ancak kırmızı kar yağdığında bu kızı alırsın demesi üzerine Murat’ın kırmızı kar yağdırdığı sahne ise ilgi ile izlendi.

Yapımcılığını Bi Yapım’ın yaptığı başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, senaryosunu ise Makbule Kosif, Eda Tezcan ve Kurtuluş Balekoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın yaptığı “Aşk Laftan Anlamaz” yeni bölümüyle cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.