Ünlü model Irina Shayk artık evlenmek istiyor

Son yıllarda dünyanın en gözde modellerinden biri olan Irina Shayk’in evliliğe hazırlandığı ileri sürüldü. 30 yaşındaki Shayk, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu aktör Bradley Cooper’ın annesi Gloria Campano ile birlikte görüntülenince bu iddialar iyice hız kazandı.

Shayk ile Cooper’ın annesi Campano, dün birlikte alışverişe çıktı. Yiyecek satın alan ikili arasındaki yakınlık da gözlerden kaçmadı. Cooper’ın annesi daha önce de aktör ile Shayk’ın çıktığı bazı seyahatlerde onlara eşlik etmişti.

E! News’in haberine göre yaklaşık iki yıldır birlikte olan Irina Shayk ile 41 yaşındaki Bradley Cooper bir süredir evliliği ve çocuk sahibi olmayı düşünüyor.

İddialara göre her ne kadar sık sık kamuoyu önüne birlikte görünmeseler de çift, ilişkilerini sakin bir şekilde fazla göz önüne çıkmadan sürdürmek istiyor.

Irina Shayk ve Bradley Cooper’a yakın kaynaklar çiftin son derece mutlu olduğunu ve evlenmeyi hatta çocuk sahibi olmayı bile düşündüklerini ileri sürdü.

Shayk ve Cooper’ın aile üyeleri ve yakın arkadaşlarıyla birlikte bir tatile çıkmayı planladıkları da konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.