İlker Kaleli, karizmatik jean serisi Mavi Black’i tanıttı

Mavi, yeni reklam yüzü İlker Kaleli ile karizmatik jean serisi Mavi Black’i tanıtıyor.

Mavi, yeni reklam yüzü İlker Kaleli’yle premium jean serisi Mavi Black’i tanıtıyor. “Hep mi çok yeniyiz” sloganlı reklam filminde; kendi yolunu çizen, hayallerinden hiç vazgeçmeyen ve hep ezber bozan Mavi’nin cesaret ve özgüven dolu 25 yıllık marka yolculuğu, İlker Kaleli’nin gerçek hikâyesi üzerinden anlatılıyor. Kısa film tadındaki bu karizmatik buluşmada, İlker Kaleli’nin kendine özgü stili ve duruşunu yansıtan Mavi Black koleksiyonunun yalnızca bir jean değil bir yaşam tarzını temsil ettiği vurgulanıyor. Koyu indigo tonları, premium görünüşü ve detaylarıyla şehirli, karizmatik ve stil sahibi erkeğin vazgeçilmez jean’i olmaya aday Mavi Black, İlker’den ilham alınarak tasarlanan zincir aksesuvarlarla da farklılaşıyor.

gazetemag-com-ilker-kaleli-mavi

Yeni reklam filmi ve Mavi Black ile ilgili bilgi veren CEO Cüneyt Yavuz, “25 yıldır, yaptığımız her işte hep en yeni, en güncel Mavi’nin ve mükemmel jean’in peşinden koşmaya, kısacası hep çok olmaya devam ediyoruz. Bugün, jean modasına yön veren dünya liderlerinden biriyiz. Ne mutlu ki müşteri bizden hep daha fazlasını, daha iyisini bekliyor. Yeni jenerasyon erkeğin giyime bakışı, fonksiyonellikten moda arayışına doğru değişiyor. Mavi Black’i kendine özel ve farklı şeyler arayan bu erkeklerden ilham alarak yarattık. Black, teknolojik kumaşları, mükemmel fitiyle jean modasının zirvesi. En iddialı, en karizmatik ve en hızlı büyüyen jean koleksiyonumuz. Sadece bir jean’i değil, şehirli, cool, karizmatik erkeği ve onun yaşam tarzını temsil ediyor. İlker Kaleli’yle yollarımız, işte tam bu noktada kesişti. Çünkü İlker, Mavi Black gibi bir adam… Mavi erkeğinin yeni yüzü olduğu için çok mutluyuz. İlker’le birlikte Black koleksiyonunda yüzde 80 büyüme hedefliyoruz. ” dedi.

Oyunculuğu, kişiliği ve duruşuyla Türkiye’nin en başarılı ve karizmatik aktörlerinden biri olan İlker Kaleli ise; “Mavi’yle çok yakın hikâyelerimiz, benzer hayallerimiz, ezber bozan seçimlerimiz var. Yaptığın seçimler senin kim olduğunla ilgili çok şey söylüyor. Stil bana göre insanın kendini anlatma, ruhunu yansıtabilme meselesi. Özellikle de şehir hayatının hızında ve karmaşasında, kendimizi karşımızdakine, insanlara uzun uzun anlatmak için vaktimiz yok. Giydiklerimizi nasıl kişiselleştirdiğimiz ve taşıdığımızla ifade ediyoruz kendimizi. Mavi Black benim için, bir duruş, yeni bir derinlik, yeni bir tavır demek. İşte o yüzden birbirimizi tamamlayabildik. Başka söze gerek yok… Mavi Black, yepyeni bir jean hikâyesi…” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.