“Hard Sun” tüm bölümleriyle şimdi sadece BluTV’de

Birbirinden farklı yabancı dizilerle seyircisini buluşturan BluTV’den bir sürpriz daha! BBC One’ın yeni kısa dizisi Hard Sun şimdi tüm bölümleriyle sadece BluTV’de!

Kıyametle Karşı Karşıyayken Adalet Nedir?

Günümüz Londra’sında geçen Hard Sun, 5 yıl sonra kopacak olan kıyametin daha da acımasız hale getirdiği suç dünyasında, her ne kadar tamamen zıt karakterler olsalar da birlikte hayatta kalmaya ve şehrin içindeki bir cinayeti sorgulamaya çalışan iki dedektifin, Elaine Renko (Agness Deyn) ve Charlie Hicks’in (Jim Sturgess) hikayesini anlatıyor. Hick ve Renko, seri katiller ve suiistimalcilerle uğraşırken hem kendilerine hem de seyirciye soruyor; “Kıyametle karşı karşıyayken adalet nedir?”

Luther’in Yaratıcısından, Dexter’in ve Game Of Thornes’un Yönetmeninden

6 saatlik bu kısa dizinin senaristi, Bafta ve Emmy adatlığı alan Luther’in de yaratıcısı olan Neil Cross. Yönetmenliğini ise, Brian Kirk (Game of Thrones, Great Expectations, Luther), Nick Rowland (Ripper Street) ve Richard Senior (Poldark, The Last Kingdom) yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.