Hande Yener: Ümit’ten önceki hayatım patatesti

Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile mutluluğu yakaladı.

Hande Yener, sırılsıklam aşık! Ünlü şarkıcı, geçen Kasım’da oyuncu sevgilisi Ümit Cem Şenol ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştı. “Her an nikah masasına oturabiliriz” diyen Yener, ilişkisi hakkında çok özel açıklamalar yaptı.

“İLK KEZ ENERJİM BU KADAR TUTTU”

Ünlü şarkıcı, “İş hayatım gibi özel hayatım da süper. Her şey çok güzel gidiyor, çok iyi anlaşıyoruz” deyip ekledi: “İlk kez enerjimin bu kadar tuttuğu bir ilişkim var. Ümit’ten önceki hayatım patatesti. Artık havalara uçacak kadar mutluyum.”

Hande Yener, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ümit Cem Şenol ile Boğaz manzaralı evinde nişanlanmıştı. Çiftin nişan törenine, aileleri ve yakın dostları katılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.