Ölene Kadar’a Didem Balçın “Şahika” karakteriyle dahil oldu

Heyecanlı hikayesi ve önemli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla merak uyandıran “Ölene Kadar”a Didem Balçın “Şahika” karakteriyle dahil oldu.

Başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in rol aldığı “Ölene Kadar” a Didem Balçın, Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı “Ender” karakterinin üvey ablası “Şahika”olarak girdi.

Bu hafta 3.bölümü yayınlanacak dizide ilk kez göreceğimiz Didem Balçın, küçük yaşlarda annesini kaybetmiş, sonrasında babasının evlendiği Asuman’a içten içe kin beslemiş, kendi çıkarları doğrultusunda oldukça acımasız olabilen, babasının gözüne girebilmek için yıllardır çaba sarf eden ama bunun yanında hiçbir zaman üvey abisi Ender kadar babasının gözüne girememiş olan Şahika karakteriyle diziye farklı bir heyecan getirecek.

“Ölene Kadar” heyecan dolu 3. Bölümüyle Perşembe akşamı ATV ekranlarında…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.