Ebru Gündeş ve Rıza Zarraf çiftine manevi tazminat ödeyecek

‘Ebru Altın Kafeste mi?” başlıklı yazısı nedeniyle dava açılan yazar Öncel Öziçer, çifte 7 bin lira manevi tazminat ödeyecek. Haberde ‘onursuz bir kadın’ olarak gösterildiğini iddia eden Gündeş, asparagas haber için 20 bin lira tazminat istemişti. Dava sonucunda yazar, Gündeş’e 3 bin 500 TL, Zarraf’a ise 3 bin 500 lira olmak üzere toplam 7 bin TL ücret ödeyecek. Akşam

İŞTE ÖNCEL ÖZİÇER’İN EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA 04 Ocak 2015 TARİHİNDE YAZDIĞI O YAZI…

Ebru altın kafeste mi?

Kulağımıza gelen bazı dedikodular Ebru Gündeş’in tape olaylarından sonra neden hâlâ evliliğini sürdürdüğünü biraz açıklıyor gibi.

İşin altındı, saatti, bavuldu, siyasi tarafını demiyorum.

Hani Reza Zarrab’ın “en güzellerini bana ayır” dediği o tapeler…

Söylenilenlere göre Ebru o saat o dakika ayrılmaya kalkmış ama gel gör ki kocası çocuğunu alıp bir daha ona göstermemekle tehdit etmiş. O büyük skandaldan sağ salim çıkınca “Gücümü görüyorsun, çocuğunu bir daha asla göremezsin” deyince, Gündeş el mecbur kırmış bacağını oturmuş yerine. Tabii dediğim gibi bunlar iddia.

Ama sağlam yerlerden gelen iddialar…

Doğrusu bana inandırıcı da geldi.

Çünkü hiçbir kadının gururu böyle bir konuşmayı öğrendikten sonra evliliğine hiçbir şey olmamış gibi devam etmesine izin vermez.

Eğer bunlar doğruysa ‘Ebru altın kafeste yaşıyor’ diyebiliriz.

Ve hem onun hem de çocuğunun adına üzülmeye devam ederiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.