Ebru Gündeş konsere özel uçağıyla gitti

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan ve Ada’ya özel uçağı ile gelen Ebru Gündeş, ’’Büyük ustalara Allah rahmet eylesin’’ diyerek Kayahan ve Adnan Şenses’ten şarkılar seslendirdi. ‘’Yaşayan efsane’’ dediği Orhan Gencebay’dan da şarkılar söyleyen Ebru Gündeş, hayranlarıyla bol bol öz çekim yaptı.

Kuzey Kıbrıs’a özel uçağı ile gelen Ebru Gündeş, Merit Crystal Cove Hotel’de vereceği konser öncesinde otel odasında dinlenmeyi tercih etti. Otelin kongre merkezinde özel olarak tasarlanan ve ışık şovlarıyla desteklenen sahnede hayranlarının karşısına çıkan Ebru Gündeş, zarif ve şıklığının yanı sıra aksesuar detaylarıyla da dikkat çekti. Bordo bir kadife elbise ile sahneye çıkan Ebru Gündeş, ‘’Bu özel geceye hoş geldiniz. Bu gece Ebru Gündeş şarkıları, arabesk şarkılar, sanat müziği ve hareketli şarkılarımız var. Hem söyleyip hem de eğleneceğiz. Daha ne olsun’’ diyerek konuklarını selamladı.

Sevilen parçalarıyla konserine başlayan Ebru Gündeş, ‘’Ne mutlu bana ki, albümünde iki şarkısını söylemiş ender sanatçılardanım’’ diyerek andığı Kayahan’dan bir şarkı seslendirdi. Şarkı sonunda yaklaşık bin konuğun hep birlikte ayağa kalkarak alkışladığı Ebru Gündeş, ‘’Her ikisine de Allah rahmet eylesin’’ diyerek Türk sanat müziğinin usta ismi Adnan Şenses’ten de bir şarkı söyledi. Hayranlarını kırmayarak sahnede bol bol öz çekim yapan Ebru Gündeş, ‘’Yaşayan efsane dediği Orhan Gencebay’dan da şarkılar seslendirdi.

Dansçılarının da eşlik ettiği Ebru Gündeş, ‘’Sağlık, para, aşk ve mutluluk sizlerin olsun’’ diyerek konserini sonlandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.