DİKKAT! Ekim’de hepimiz çok kazanacağız

Çok para kazandıracak fikirler, ortaklıklar, imzalar, sözleşmeler ve fırsatlarla dolu bir ay bizleri bekliyor.

Bu hafta iletişimin babası dediğimiz Merkür titiz, kılı kırk yaran, detaycı Başak burcundan çıkıp Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu burçta 25 Ekim’e kadar seyahat edecek. Bu ay evlenmek, sözlenmek, kazançlı ortaklıklar kurmak için de muhteşem bir ay!

İletişim, haberleşme, eğitim, yolculuklar ve ticareti temsil eden Merkür gezegeni Terazi gibi uyumlu dengeli ve sosyal olmayı temsil eden bir burca girdiğinde ilişkileriniz daha nazik, medeni ve pekiştirici, diplomatik ve barışçıl bir enerjiye bürünür. Bu nedenle tüm ilişkilerde denge yaratmak, ara bulmak, orta yolu aramak için bu atmosferden yararlanmalısınız. Küsleri barıştırabilir, süregelen evlilik ve ortaklıklarda sorunlara çözüm arayabilirsiniz. İş, ticari ortaklıklar ve görüşmeler için oldukça verimli geçecek bir zamandır. Diğer yandan Terazi oldukça kararsız bir burç olduğundan alacağınız kararları sizde detaylı ve objektif düşünerek incelemeden vermek istemeyebilirsiniz. Sözlenmek, nişanlanmak, estetik konular, sanatçı yanınızı yansıtan ve edebi alanda etkili çalışmalar, yazışmalar, anlaşmalar yapmak için de oldukça iyi bir süreçtir.

Siz de ilişkilerinizi güçlendirmek için bu transitin kibar, medeni ve hoş tavırlarından, adab-ı muaşeret kurallarını bilip, uygulamaktan ve tatlı dilinden yararlanırsanız başarısızlığa uğramazsınız. Çevrenizde de bol bol bu enerjiyi yansıtan kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu dönemde dekorasyon, kozmetik, iç mimari, güzel sanatlar veya moda alanında başarılı olabilmek için harika bir fırsatınız var. Estetik endişesi yüksek, olumlu ve zevkli kişilerle ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle Jüpiter’in de Terazi burcunda olduğunu düşünürsek, Merkür ve Jüpiter birlikte hareket edecekler. Oldukça çok para kazandıracak fikirler, ortaklıklar, imzalar, sözleşmeler, fırsatlarla dolu bir ay bizleri bekliyor! Dinçer GÜNER / Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.