Demet Akalın’dan Demet Şener’e ağır gönderme

Demet Akalın ve Demet Şener’den çok konuşulacak açıklamalar.

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay ile bir dönem aşk yaşayan Demet Akalın ile pişti oldu.

Mekan çıkışı muhabirlerin, “Demet hanım da içerideydi, selamlaştınız mı” sorusuna Şener, “Kendisini görünce böh gibi bir tepkim olamaz. Küçücük bir camiada yaşıyoruz, herkesle karşılaşabiliriz. 16 yıl geçti üzerinden, hayatta daha önemli şeyler var. Bir gün varsınız bir gün yoksunuz. Bunlar önemli, gerisi hikâye, ben çok şey öğrendim hayattan, boş verin” diye cevap vermişti.

‘Duymayan Kalmasın’ programının haberine göre, bugün gazeteciler ile karşılaşan Demet Akalın, Şener’in sözlerinin sözlerini hatırlatması üzerine ağır bir göndermede bulundu.

Akalın, muhabirlere “Ben kendisini görmedim. Söylenecek ne olabilir ki yani, ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene ben çoluklu çocuklu dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.