Cara Delevingne karanlık tarafını anlattı

23 yaşındaki model ve aktris Cara Delevingne, W dergisinin Haziran – Temmuz sayısının kapak kızı oldu. Mario Sorrenti’nin objektifine birbirinden ilginç pozlar veren Delevingne küçük yaşlarda erkek süper kahramanlar gibi olmak istediğini ve ölüm takıntısı olduğunu söyledi.

“Küçük bir çocukken hep başka biri olmak isterdim. Kendimi bir süre Spice Girls’teki kızlar gibi hissettim ama asla ‘Posh Spice’ (Victoria Beckham) olmak istemedim, çünkü hep siyah mini elbiseler giyerdi. Asla öyle bir kız olmak istemezdim. Sonra bir dönem erkek süperkahramanlar gibi olmak istedim. Özellikle de Örümcek Adam… 5 yaşındayken bikini giyerek etrafta dolaşan kızlar gibi olmak bana göre değildi.”

Cara Delevingne’in yeni fotoğraflarında göğüs altına “Don’t Worry, Be Happy” yazan bir dövme yaptırdığı da ortaya çıktı.

Cara Delevingne

“Yine küçükken, kan ve ölüm takıntım vardı. Hatırladığım ilk şey, belki biraz karanlık olacak ama kendimi kesmemdi. Bir defasında gizlice babamın traş köpüğünü yüzüme sürdüm. Elime jileti alıp traş olmaya çalışırken parmağımı kestim. Neredeyse kopacaktı. Bugün bile o yaranın izi duruyor.”

“Fanlarım hakkımdaki hemen her şeyi biliyor. 1 seneye yakın zamandır kız arkadaşım olduğunu, 15’e yakın dövmem olduğunu, bir Celine Dion ve Sünger Bob hayranı olduğumu, hatta cilt hastalığımı bile!” Delevingne bir süredir sedef hastalığıyla uğraştığını, strese girdiğinde cildinde kırmızı yaralar çıkmaya başladığını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.