Serenay Sarıkaya sonunda hedefine ulaştı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın kariyerine, figüranlık yaparak başladığı ortaya çıktı. O yıllarda “10 sene sonra zirvede olacağım” diyen Sarıkaya, sonunda hedefine ulaştı.

Serenay Sarıkaya da figüranlıktan geçen yıldızlardan çıktı.

10 yıl öncesinde “10 sene sonra zirvede olacağım” diyen ünlü oyuncu, o dönemlerde ilk sinema filmini çekti. 2006 yılında ‘Şaşkın’ adlı sinema filmi için kamera karşısına geçen Sarıkaya, o günlerde 15 yaşındaydı.

Sarıkaya; Evrim Akın, Onur Ünsal ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerini paylaştığı filmde çok kısa üç sahnede görülüyor. Oyuncu, Evrim Akın’la olan sahnesinde ise çok kısa konuşuyor.

Yıldız isim, geçtiğimiz günlerde henüz ilk oyunculuk deneyiminde hayallerinin başrolde yer almak olduğunu söylemişti. Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.