Çağatay Ulusoy, hastane çıkışı gazetecileri atlatmaya çalıştı

Çağatay Ulusoy, hastane çıkışı görüntü vermemek için bir çalışana kendi montunu giydirerek gazetecileri atlatmaya çalıştı.

“‘İçerde’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy, kameralara yakalanmamak için ilginç bir yol denedi. Karaciğer yağlanması nedeniyle Maslak’taki bir hastanede tedavi gören Ulusoy, burada yaklaşık bir saate yakın kaldı. Çıkışta görüntü vermek istemeyen Ulusoy, dünyaca ünlü isimlerin başvurdukları yöntemi seçti. Ulusoy, hastanede çalışan bir görevliyi ikna edip, kendi montunu verdi.

Foyası ortaya çıktı

Ardından kendi aracına o kişiyi yönlendirerek karşı tarafı yanıltmaya çalıştı. Böylece gazetecileri atlattığını düşünen Ulusoy, arka kapıdan çıkış yapmaya kalkıştığı an foyası ortaya çıktı. Yüzü asılan oyuncu, hızlı adımlarla araca yöneldi. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.