Ahmet Kural ve Sıla, Bodrum’da el ele görüldü

Magazin dünyasında yazın ilk bombası patladı. ‘Düğün Dernek’ ve ‘Çalgı Çengi’ filmleriyle zirveye çıkan Ahmet Kural’ın, pop müziğin en iyi kadın vokallerinden Sıla ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Sıla ve Ahmet Kural, Bodrum’da bir mekanda baş başa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrıldı. Tatilcilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden el ele yürüyen ikili, herkesi şaşkına uğrattı.

Geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Burcu Kıratlı ile bir ödül töreninde pişti olduktan sonra ortalardan kaybolan Ahmet Kural, sessiz sedasız Bodrum’a gitti. Yeni projelerine başlamadan önce tatil yapmak isteyen ünlü oyuncunun yalnız olmadığı anlaşıldı.

Bodrum’da Sıla ile gizli gizli görüşen Ahmet Kural, görgü şahitlerinin iddiasına göre bir mekanda romantik bir yemek yedikten sonra hiç çekinmeden ünlü popçudan el ele tutuşup yürümeye başladı. Yılın aşk bombasının tarafları şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de ilişkilerinin seyrine göre bu durumu açıklayıp açıklamayacaklarına karar verecekleri konuşuluyor. Magazinn

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.