Barış Arduç’tan evlilik açıklaması

Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216″nın oyuncuları senaryo okuma provasında buluştu. Oyuncular ilk kez kendi karakterleriyle sahnedeydi. Toplantıya katılan Barış Arduç basın mensuplarının da ilgi odağı oldu.

Arduç “Okuma provalarını biz de dinleyeceğiz. Güzel olacağına eminim. Cem Yılmaz filmleri hep güzel olur” dedi.

29 yaşındaki oyuncu yaz planları sorulmasına üzerine “Bende hiçbir değişiklik yok. O yüzden sohbet edemiyoruz ya derdim o. Hep aynı şeyleri anlatıyorum o yüzden” diye konuştu.

Yaz için bir film hazırlığı olduğunu söyleyen Barış Arduç ” Yeni bir şey var mı onu düşünüyorum. Vallahi yok. Hep aynı” dedi.

Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’la bu yaz evlenip evlenmeyeceği yönündeki iddialara bir kez daha yanıt verdi. Arduç “Bu haberlere cevap verdim. Hayır. Olacağı zaman söylerim” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.