Zuhal Olcay: Kadına şiddete karşı gelmek moda akımına dönüştürülüyor

Boğaz turu ile keyifli saatler sunacak olan ‘Müzik Boğaz’dan Gelir’de birbirinden ünlü sanatçılar sahne almaya devam ediyor.

900 Kişilik tekne ile boğaza açılan ve dinleyicilerine boğaz manzarası eşliğinde müzik ziyafeti vermeye devam eden Müzik Boğazdan gelir konseptinde bu hafta Zuhal Olcay vardı.

Boğaz köprülerinin manzarasıyla boğazda tur atan müzikseverler Zuhal Olcay şarkıları ile şarkılarıyla kulaklarının pasını sildi. Zuhal Olcay, Aşk Tesadüfleri Sever-2 filminin setinde Nesrin Cevadzade ile tartışmasının yaptıkları işin gereği olduğunu ve magazinsel bir durum olduğunu söyledi. 40 yıllık meslek hayatında bu gibi durumlara çok rastladığını açıklayan Olcay kadına şiddete olan tepkilerin bir moda akımı haline gelmesinden endişe ettiğini belirten ünlü sanatçı, ciddi anlamda eğitim sorunu olduğunu ve gerçekten kadına şiddete karşı gelmek gerektiğini söyledi.

Zuhal Olcay kendisinin bugüne kadar kendisinin fiziksel bir şiddetle karşılaşmadığını fakat duygusal şiddete bir çok defa maruz kaldığını söyledi.
Zuhal Olcay’ı izleyenler arasında sevgilisi Mazlum Çimen’de vardı.
Mazlum Çimen boğazda Zuhal Olcay’ı dinlemenin içindeki sesin kendisine geri dönüşü gibi olduğunu söyledi.

Müzik Boğazdan gelir teknesi 900 kişilik müziksever dinleyicisini önümüzdeki günlerde 27 Eylül’de Ahmet Arslan Grup Abdal, 4 Ekim de Feridun Düzağaç, 11 Ekim de Cem Adrian, 18 Ekim de Nazan Öncel, 25 Ekim de Resul Dindar, Ekin Uzunlar ile ağırlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.