Can Yaman ve Aslışah Alkoçlar yine yakalandı!

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları iddia edilen ancak iddiaları yalanlayan Can Yaman ve Aslışah Alkoçlar, yine samimi olarak görüntülendi.

Erkenci Kuş dizisindeki partneri Demet Özdemir’le uzun bir süre adı anılan, kısa süre önce ayrıldığı belirtilen Can Yaman’ın, Aslışah Alkoçlar ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Haberlerin basına yansımasının ardından Alkoçlar’dan jet yalanlama gelmişti. Alkoçlar, “Can’la sadece arkadaşız. Masada otururken bir anda fotoğrafımızı çekmişler. Şu anda sadece kariyer planlarım var” demişti.

blank
Can Yaman – Aslışah Alkoçlar

YİNE YAKALANDILAR!

Ancak Alkoçlar ile Can Yaman’ın samimi anları yine basına sızdı. Instagram’da MagaGenius hesabı ünlü çiftin fotoğraflarını paylaşarak, “Can Yaman ile Aslışah Alkoçlar romantik bir ilişkiye başladılar diye duyduk. Fotoğraflar yeni. Ben artık hızlarına cidden yetişemiyorum. Hadi bakalım bu sefer de hayırlısı olsun” notunu düştü.

Can Yaman sosyetik güzelle aşk mı yaşıyor?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.