Jennifer Lopez,19 yıl aradan sonra podyumda boy gösterdi

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, 2000 yılında katıldığı Garmmy töreninde giydiği Versace tasarımı elbisesinin bir benzerini giyerek 19 yıl aradan sonra podyumda boy gösterdi.

Ünlü yıldız Jennifer Lopez boy gösterdiği defilede, 2000 yılında katıldığı Grammy töreninde giydiği ve tarihe geçen Versace tasarımı elbisenin bir benzerini tanıttı.

Gösteri dünyasının “ikonik elbiselerinden biri” olarak tarihe geçen yeşil elbiseyi anımsatan kıyafetle podyumda yürüyen Lopez, seyirciler tarafından coşkuyla alkışlandı.

blank
Jennifer Lopez

KONUK MODEL OLARAK PODYUMDA YÜRÜDÜ

50 yaşındaki Lopez’in konuk model olarak yer aldığı defilede, Kendalll Jenner, Kaia Gerber, Irina Shayk, Bella Hadid ve Gigi Hadid de podyuma çıktı.

Daha sonra podyuma çıkan Donatella Versace de Lopez ile birlikte seyircilere selam verdi.

Lopez, 2000 yılındaki Grammy törenine bu kıyafetle katıldı. Geceye damga vuran ve günlerce konuşulan bu tasarım, gösteri dünyasının ikonik elbiseleri arasında yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.