Zuhal Olcay: Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz hepimizin kutlu olsun

Zuhal Olcay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnedeydi. 8 Mart’ı usta sanatçıyla kutlamak isteyen coşkulu kalabalık, davetiyeleri günler öncesinden tüketti ve Zuhal Olcay’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sadece kadın izleyicileri değil, erkek izleyicileri de Zuhal Olcay’ı yalnız bırakmazken sinema sanatçısı Meral Orhonsay ve Atilla Atasoy da konseri izleyenler arasındaydı.

blank

Zuhal Olcay: “Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz hepimizin kutlu olsun. Dünyada bu kadar çok acı, olumsuzluk yaşanırken Dünya Kadınlar Günü üzerine bir şeyler söylemek o kadar kolay değil. Yine de bir gerçek var ki biz kadınlar bir çok şeye karşı koymak, mücadele etmek, kendimizi hala bağıra bağıra anlatmak, haklılığımızı savunmak durumunda ve zorundayız. Düşünüyorum, bazen düşünmek iyi oluyor… Belki biz kadınlar işe, çocuklarımızı nasıl yetiştirdiğimizi düşünerek başlayabiliriz; eğer değişim olacaksa oradan olacak. Bu konuda üzerine biraz daha düşünelim derim. Biraz önce öğrendiğim bir araştırmanın sonucunu sizinle paylaşmak istiyorum; tüm dünyada yapılan bir araştırmanın sonucuna göre pandemi süresince evlerdeki en iyi odaları hep babalar almış, pandemi süresince akademisyenlerden erkek olanların kariyerleri yükselirken, kadınların kariyeri düşüşe geçmiş. Teşekkür ederim. İşimiz çok güzel kadınlar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.