Ebru Şallı uzun bir aradan sonra annesi Şefiye Şallı ile birlikte ilk kez görüldü

İş insanı Uğur Akkuş 8 Mart Dünya Kadınlar gününde eşi Ebru Şallı Akkuş, kayın validesi Şefiye Şallı, annesi Hatice Akkuş ve babası Mahmut Akkuş ile birlikte yemekteydi.

Ebru Şallı Akkuş  yenen yemek sonrasında çekilen fotoğrafları “ love my family” etiketi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıl babası Şükrü Şallı’yı kaybeden Ebru Şallı Akkuş uzun bir aradan sonra Annesi Şefiye Şallı ile birlikte ilk kez görüldü.

Dünya kadınlar günü ile ilgili sosyal medya hesabında bir de video yayınlayan Ebru Şallı Akkuş “Hanımlar dünya kadınlar gününüz, dünya kadınlar günümüz kutlu olsun, hepinizi güzel yanaklarınızdan öpüyorum. Unutmayın siz var oldukça, biz var oldukça her şey iyi olur, her şey var olur. Kendinizi unutmayın. Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum” mesajını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.