Zihni Göktay’dan Kemal Sunal itirafı: “Bana ‘gel beraber’…”

Zihni Göktay, A Para’da yayınlanan Biz Bize programına konuk oldu. Usta sanatçı burada, merhum arkadaşı Kemal Sunal ile ilgili bir itirafta bulundu. Zihni Göktay, kendisini sinemaya başlatan kişinin, Kemal Sunal olduğunu söyledi.

Zihni Göktay konuk olarak katıldığı Biz Bize adlı sohbet programına konuk oldu. A Para’da yayınlanan programda kariyeri hakkında itiraflarda bulunan Zihni Göktay, sinemaya geçiş hikayesini anlattı. Göktay, merhum sanatçı Kemal Sunal’ın bunda etkili olduğunu şu sözlerle anlattı:

“KEMAL SUNAL “GEL BERABER FİLM YAPALIM” DEDİ, İLK FİLMİM TOSUN PAŞA OLDU”

“Rahmetli Kemal Sunal ‘Gel beraber film yapalım’ dedi. İlk filmim Tosun Paşa’ydı. Sonra Atla Gel Şaban ve Meraklı Köfteci olmak üzere 3 filmde çalıştım Kemal’le. Sonrasında 24 film daha yaptım ama daha fazlasını yapabilirdim. Tiyatrodan izin vermiyorlardı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.