Zeynep Korel, annesi Hülya Darcan’a açtığı miras davasını geri çekti

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Amerika’da yaşayan ve temizlik şirketi sahibi ablası arasındaki gerginlik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yeni bir gelişmenin üzerine Zeynep Korel flaş bir karar aldı.

Ailesine “Sırtımdan bıçaklandım, manevi bağlar koptuysa maddi bağlar da kopsun” diyerek miras davası açan Zeynep Korel “Bu bir miras değil, onur savaşı” demişti.Aile içinde yaşanan bu kavgada yeni bir gelişme oldu. Son gelen haberlere göre aylardır hiç konuşmayan Zeynep Korel ve kız kardeşi Bergüzar Korel saatlerde telefonda görüştü ve aradaki buzları eritti. Zeynep Korel, annesi Hülya Darcan’la aynı şekilde konuşup aradaki gerginliğe nokta koydu.

MİRAS DAVASINI GERİ ÇEKTİ

Yaşanan bu gelişme üzerine Zeynep Korel, annesi Hülya Darcan’a açtığı miras davasını geri çekme kararı aldı.

Bergüzar Korel ile ablası Zeynep Korel aradaki buzları eritti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.