Zeynep Casalini “Derviş” oldu

Çizgisinden ve kalitesinden yıllardır ödün vermeyen Zeynep Casalini, Eflatun Müzik etiketiyle yayınlanan “YAS UYKUSU“ albümünün 3. video klibini güçlü yapısı ile dikkat çeken “Derviş” şarkısına çekti. Aşkını ve kendisini bulmaya çalışan bir kadının hikayesinin anlatıldığı şarkının video klibinde, Alişan Günay imzası yer alıyor.

Isparta’da çekilen video klipte Casalini’ye, sahnede eşlik eden orkestrası da rol aldı. Derviş’in söz ve müziğini Kenan Vural düzenlemesini Nedim Ruacan yaptı. Zeynep Casalini klibin bir sahnesindeki derviş kıyafeti için, 3 metre kumaşı herhangi bir dikiş işleminden geçirmeden vücuduna sararak kullandı.

“Duvar”, “Dokunma Bana”, “Nilüfer”, “Unutursun”, “Yeter ki”, “İmkansız Diyemem” gibi hit şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesinin sevdiği Zeynep Casalini, Türkiye’nin en önemli kadın vokalleri arasında yer almayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.