Akasya Acıbadem’e 15 Uluslararası Ödül daha verildi!

AKASYA ACIBADEM, iletişim ve pazarlama dünyasının önde gelen uluslararası ödül programı olan Marcom Awards2015’de (Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği)sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri’ne 2015 yılında tüm dünyadan 6.500 başvuru yapıldı. Marcom Ödülleri, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri denetiminde, alanının önde gelen uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından veriliyor.

6 Mart 2014’ten bu yana toplam 34 değerli Uluslararası Ödül Akasya Acıbadem’in..

6 Mart 2014 yılındaki açılışından itibaren, Akasya Acıbadem dünya çapında gerçekleştirilen en prestijli uluslararası ödüllerde;

Gayrimenkul alanının her yıl Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen en saygın ödüllerinden biri olan ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin değerlendirildiği ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü 2015’de Akasya Acıbadem “New Developments : Large” Kategorisinde “En İyi Alışveriş Merkezi”ödülünü aldı.

HERMES ÖDÜLLERİ, Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika’da düzenleniyor. Yarışmaya kurumsal pazarlama ve iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları, web tabanlı girişimciler ve freelance çalışanlar katılabiliyor. Akasya Acıbadem pazarlama çalışmaları 2015 yılında, 4 Platin, 7 Altın, 5 Mansiyon ile ödüllendirildi.

INTERNATIONAL STEVIE AWARDS ise 2002 yılından beri, 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından biri. Akasya Acıbadem ilk yılında 2 de Bronz Steive ödülü aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.