Yüreğimiz yanıyor! Şehit sayısı 41’e çıktı

Hain saldırılarda 41 evladını şehit veren Türkiye yasa boğuldu. Başbakan Binali Yıldırım PKK’yı işaret etti, saldırıyı TAK üstlendi.

PATLAMA SESİ BİR ÇOK İLÇEDEN DUYULDU

Bolbalı saldırıda ilk patlama, Gazhane Caddesi üzerinde Beleştepe olarak bilinen çevik kuvvet ekiplerinin beklediği noktada oldu. Bomba yüklü Chevrolet marka otomobil patlama sırasında seyir halindeydi. Yerde yaklaşık iki metre çapında çukur açan şiddetli patlama İstanbul’un birçok yerinden duyuldu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ”Teröristlerin 300-400 kilo patlayıcı kullandığı değerlendiriliyor” dedi.

CANLARI PAHASINA DURDURDULAR

İlk saldırının ardından, stadın arka tarafından Maçka Parkı’na girişte polisler, çevik kuvvet polis otobüslerine doğru yürüyen bir kişiden şüphelendi. Şüpheli, otobüslere ulaşamadan polisler tarafından durduruldu. Paniğe kapılan canlı bomba hedefine ulaşamadan kendini patlattı. Hayatını tehlikeye atan kahraman polislerden beşi burada şehit oldu. Şehit yakınlarının Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi gün boyu sürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.