Yırtmacı ele verdi… Jennifer Lopez’in güzellik hilesi ortaya çıktı!

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, güzelliği ve fit fiziğiyle adından söz ettiriyordu. 49 yaşındaki Lopez’in yolda yürürken elbise yırtmacından görünen toparlayıcı korsesi herkesi şaşırttı.

Düzgün fiziği ile her zaman adından söz ettiren 49 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile ikiz çocukları Max ve Emme’nin Miami’de yapılan mezuniyet törenine katıldı.

GÜZELLİK SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Şıklığıyla göz kamaştıran pop yıldızının törenin yapıldığı salona girerken rüzgarın yırtmacını kaldırması sonucu pembe elbisesinin altında giydiği korsesi objektiflere takıldı. Bir süre sonra sonra korsesinin göründüğünü fark eden Lopez eli ile elbisesini düzeltti. Ancak Lopez’in elbisesinin yırtmacı onun sırrını da gözler önüne serdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.