Yılmaz Erdoğan: Tarıma devam edeceğim

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel’de ‘Münaşaka’ isimli tek kişilik gösterisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Esprileriyle seyircileri kahkaha krizine sokan Yılmaz Erdoğan, yaklaşık iki sahnede kaldı.

Yılmaz Erdoğan’ın son iki yılda yaşadığı olaylar, edindiği gözlemler ve keyifli anılarla zenginleşen gösterisi ‘Münaşaka’daki performansı, sık sık alkışlarla bölündü.

Komedide başarının formülünü verdi

Etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, komedi yapan yeni kuşak isimleri canı gönülden tebrik etti. Yılmaz Erdoğan, “Bu işte iki ölçü var; salon doluyor mu, gelenler gülüyor mu… Komedi o kadar gizemli bir konu değil. Seyirciyi güldüren, reaksiyon alan, salonu dolduran çok arkadaşımız var. Canı gönülden tebrik ederim. Gençleri severim” dedi.

blank

‘Tarıma devam edeceğim’

Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’deki organik ürünler yetiştirdiği çiftliği hakkında gelen sorulara ise, “Oradaki yaşamım çok güzel gidiyor. Ancak şu an işlerim ve oyunlarda dolayı İstanbul’da daha çok vakit geçiriyorum. Fırsat bulduğumda Köyceğiz’e kaçacağım. Tarımla ilgilenmeye devam edeceğim. Orada organik besleniyorum ve buğdaydan susama, aklınıza gelebilecek her şeyi ekiyorum” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.