Yılın en büyük pop yıldızı Taylor Swift! Billboard seçimini yaptı

Bu yıl gerçekleştirdiği “Eras Tour” adlı dünya turnesi ve konser filminin üstün başarısının ardından Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilen Taylor Swift, Amerikan müzik dergisi Billboard tarafından da 2023 yılının en büyük pop yıldızı unvanına layık görüldü.

Aldığı sayısız ödül ve olağanüstü liste başarısıyla tarihe geçen ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in başarılarının sonu gelmiyor. Bu yıl Billboard Müzik Ödülleri’nde En İyi Şarkıcı ödülü de dahil olmak üzere toplam 10 ödül kazanan, “Eras Tour” adlı dünya turnesi bilet satışlarından 1 milyar dolar kazanan Swift, Time dergisi tarafından da 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçilmişti.

NTV’de yer alan habere göre; Swift son olarak da Billboard dergisi tarafından “Yılın En Büyük Pop Yıldızı” seçildi.

Şimdiye kadar 60 konser veren şarkıcının turnesi toplamda 4,5 milyon bilet satış rakamına ulaşırken, elde ettiği hasılat ise 1 milyar doları aştı. 2023 yılının en çok kazanan dünya turneleri sıralamasında 2. sırada ise Beyonce yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.