Yıldız Tilbe, röportajı yarıda kesti

Yıldız Tilbe, KKTC’deki Concorde Luxury Otel’de sahne aldı. Şarkıları ve dansları ile herkese unutulmaz bir gece yaşattı.

Kıyafetiyle de geceye damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı, “Elbisemi beğendiniz mi?” diye sordu. İzleyiciler ise şarkıcıyı Kızılderililer’e benzetti. Yıldız Tilbe “Benim tek dileğim yeni yılın tüm ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesidir” dedi. Ünlü şarkıcı aşkla ilgili olarak da “Allah herkesin gönlüne göre versin” dedi. Biraz üşüttüğünü söyleyen Tilbe, elinden mendilini bırakmadı. Sahne boyunca terini sildi. Tilbe’nin sahneye çift kişilik koltuk koydurması da dikkat çekti. Tilbe “Orkestranızı kovduğunuza dair haberler çıktı. Ne söylemek istersiniz” sorusuna sinirlendi. “Hadi hadi” diyerek röportajı yarıda kesti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.