Yerli Monica Zilan Duru, Gelecek Vaadeden Kadın Oyuncu ödülü aldı

Geçtiğimiz sene Monica Belluci’nin de yer aldığı bir film projesinden teklif alan oyuncu Zilan Duru’ya, Belluci’nin kızı rolü telif edilmişti. Bu tekliften sonra adı ‘Yerli Monica’ olarak anılan Zilan Duru, geçtiğimiz günlerde 12.si düzenlenen Elazığ Çaydaçıra Film ve Sanat Festivali’nde “Gelecek Vaadeden En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne lâyık görüldü.

Festivalde şıklığıyla dikkat çeken güzel oyuncu, yaptığı konuşmada şu cümlelere yer verdi. “Buraya geldiğimde ödül alacağımdan hiç haberim yoktu. Bu benim için tamamen sürpriz oldu. Tüm festival komitesine teşekkür ediyorum.”

Muhabirlerin “yeni sezonda sizi bir projede görecek miyiz?” sorusuna ise, “menajerim Temmuz Karikutal ile birlikte gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Umarım içimize sinen bir projeyle ekranlarda olurum” şeklinde cevap verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.