‘Nuh Tepesi’ ekibi ABD’ye çıkarma yaptı

‘Nuh Tepesi’ ekibi Tribeca Film Festivalinde Türk Kahvaltısı yaptı.

Yönetmen Cenk Ertürk’ün ilk uzun metraj filmi “Noah Land” (Nuh Tepesi) ekibi New York’taki Tribeca Film Festivali için ABD’ye gitti. Filmin ilk gösteriminin yapılacağı festival öncesi oyuncular ABD’deki Türk toplumunun buluşma noktası Paterson’daki Taşkın Bakery’de Türk usulu kahvaltı etti.

Kısa film yönetmeni Cenk Ertürk’ün ilk uzun metrajlı filmi ‘Nuh Tepesi’nin ilk gösterimi, New York’taki ünlü film festivali Tribeca’da yapıldı. Filmin başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Ali Atay ile yönetmen Cenk Ertürk, oyuncu Hande Doğandemir ve film ekibi, festival için gittikleri ABD’de, New Jersey eyaleti Paterson şehrinde hizmet veren Taşkın Bakery’de kahvaltıda buluştu. Film ekibine başrol oyuncularından Ali Atay’ın eşi oyuncu Hazal Kaya da eşlik etti.

Film ekibini Taşkın Bakery kurucusu Kadir Taşkın ve eşi Naciye Taşkın ağırladı. Taşkın çiftinin kızları, iş kadını Derya Taşkın’da eşlik ettiği buluşma sıcak bir ortamda gerçekleşti.

blank

ABD’de Doğum için Hastane Baktı

Geçtiğimiz şubat ayında oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya iki aylık hamile. Ünlü oyuncunun,New York’ta doğum için Hastane baktığıda iddaa edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.