Yargı, izleyenlere birçok duyguyu bir arada yaşattı

Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 71’inci bölümüyle izleyenlere birçok duyguyu bir arada yaşattı. Ilgaz ve Ceylin’in yeniden evlendiği, Mercan’ın evine döndüğü, Kadir’in Can’ı öldürdüğü bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 7,29 reyting yüzde 19,60 izlenme payı ile 20+ABC1’de ise 7,39 reyting yüzde 18,15 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Birçok olayın yaşandığı bölüm sosyal medyanın da yine gündemindeydi. #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Yekta etiketleri gece boyu listelerde yerini alırken diziye hem Türkiye’den hem de dünyanın birçok ülkesinden mesajlar yağdı.

blank

Filiz ve Ceylin’in boğuşmasıyla başlayan bölümde, Ilgaz’ın odaya girdiği esnada Filiz’in elinden silahı aldı. Kadir, Osman ve Can’a aklamaları için yüklü miktarda para getirdi. Osman büyük panik yaşarken Can tam tersine rahattı. Emniyete getirilen Filiz Nil ile konuştuğunda Ceylin’in ona tuzak kurduğunu, yanında 2 silah olduğunu ve duvara ateş edenin Ceylin olduğunu söyledi. Velayet davasına girmek üzereyken Ceylin’in Ilgaz’a ‘Emin miyiz?’ sorusu üstüne ikili davaya girmek yerine soluğu nikah dairesinde aldılar. Can kasadaki paraların bir kısmını alıp kumar oynadığı esnada paranın hepsini kaybetti. Kadir sistemde oynayan yeni kişiyi araştırdığında onun Can olduğunu öğrendi. Mercan’ı alıp evlerine götüren ikili çok büyük mutluluk yaşarken Ilgaz Göksu’dan aldığı telefonla Ceylin ile ilgili şüphelerinden emin oldu. Kadir’in adamları, Yekta, Osman ve Çınar’ı alıp Kadir’in yanına götürdüğünde Kadir Can’ı perişan halde önlerine oturttu ve ardından kafasından vurarak öldürdü. Başsavcı Nadide’den Ceylin’in savcılıktan istifa ettiğini öğrenen Ilgaz, evde gece Mercan uyuduktan sonra Ceylin’den olayı dinledi. Ceylin Filiz’le ilgili yaptığı planı ayrıntılı şekilde anlattı ve ardından geçmişe dönük bir pişmanlığı olduğunu söyledi.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargı merakla beklenen yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.