Vizyonun gizli cevheri: “Aile Oyunları”

Usta oyuncuların adeta oyunculuk dersi verdiği “Family Games / Aile Oyunları” 28 Eylül Cuma günü vizyona giriyor. Megan Boone, Derek Cecil, Larry Bryggman ve Alison Fraser’ın başrollerini paylaştığı aile kara komedisi, bu hafta vizyonun keşfedilmeyi bekleyen gizli cevheri niteliğinde.

Beş sezondur yayınlanan “The Blacklist” dizisi başrolü Megan Boone ve Kasım ayında altıncı sezonu başlayacak olan “House of Cards” dizisinin başrolü Derek Cecil; usta oyuncular Larry Bryggman ve Alison Fraser ile “Family Games / Aile Oyunları” filminde bir araya geliyor.

Filmin konusu kısaca şu şekilde: “Sloane (Megan Boone), erkek arkadaşı Barrett (Derek Cecil) ile birlikte babası Roan’ın (Larry Bryggman) yeniden evlenmesini engellemek üzere, uzun bir zaman sonra büyüdüğü eve döner. Ailenin karanlıkta kalan sırları açığa çıktıkça, aile üyelerinin gelecekleri daha da belirsizleşecektir.”

YouTube video

Aile Oyunları / Family Games

Tür: Kara Komedi
Süre: 72 dakika
Oyuncular: Megan Boone, Derek Cecil, Larry Bryggman, Alison Fraser, Margaret Anne Florence, Ronald Catania
Yönetmen: Suzuya Bobo
Senaryo: Suzuya Bobo, James Kaelen
Görüntü Yönetmeni: Andreas von Scheele
Sanat Yönetmeni: Tony Ventura
Kurgu: Benedict Kasulis, Kelly Parker
Müzik: Jake Staley
Yapım Tasarım: Andrew Finley
Makyaj: Jackie Zbuska

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.