Teoman’dan yaza veda konseri

Türk “Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018” de sevenleriyle buluşacak gerçekleşecek organizasyonuyla müziğinin sevilen ismi Teoman, Atlantis Yapım akşamı 29 Eylül Cumartesi kaya. Eşsiz onu konserini HINCA hınç dolduran Teoman, Açıkhava’da dinleyiciyi büyüleyecek performansıyla!

İstanbul’un yeni buluşma noktası Vadistanbul’un Modern konser Vadistanbul Festivali Alanı’nda, 29 Eylül Cumartesi akşamı Teoman sahne alacak alanı. Vadistanbul Festivali Alanı’nda oturmalı düzenin yanı Sıra Binlerce seyirciyi de ayakta coşturmaya hazırlanan Teoman, sevenlerini Müziğe doyuracak.

En sevilen şarkılarını Binlerce hayranıyla Birlikte seslendirecek Olan Teoman, uzun Süre hafızalardan silinmeyecek Bir konsere imza atacak! Kendine özgü tarzı onu Logged zaman Büyük beğeni toplayan şarkıcı, büyülü melodileri ile 7’den 70’e herkesin kalbine dokunacak.

ZUBİZU Üyelerine% 10 indirim ayrıcalığı SAĞLANAN etkinliklerin biletleri Biletix’te!

“Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018” Etkinlik Takvimi:

29 EYLÜL TEOMAN

6 EKİM EDİS

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.