Unutulmaz düğünlerin yeni adresi ”Gala Kaşıbeyaz”

Florya’daki Gala Kaşıbeyaz, kışın olduğu gibi yazın da düğünlerin uğrak adresi oldu. Düşlerdeki düğün konseptini hem açık alanında hem de kapalı alanında sunan Gala Kaşıbeyaz’da, kusursuz bir organizasyon anlayışıyla A Plus düğünlere ev sahipliği yapılıyor.

Ramazan Bayramı, 24 Haziran seçimi nedeniyle düğün takvimini ötelemek durumunda kalan çiftler, tatlı bir telaş içerisine girmeye başladılar. Çiftlerin hayallerindeki bir düğünle dünya evine girebilmeleri için Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Florya’da Gala Kaşıbeyaz’ı hayata geçirdi. Çiftler isterlerse 1000 kişilik açık alanda kır düğünü ya da ihtişamlı bir düğünle evlenirken isterlerse de 650 kişilik kapalı alanda ise Osmanlı saray ihtişamını aratmayacak bir mekanda mutluluğa adım atabiliyorlar. Aylar öncesinden rezervasyonların dolduğu Gala Kaşıbeyaz’da, düğününü ötelemek durumunda kalan çiftler düşünülerek özel bir kontenjan oluşturuldu. Evlenecek çiftler, Gala Kaşıbeyaz ile irtibata geçerek uygun tarihlerden yararlanma imkanına sahip olabiliyorlar.

blank

A’dan Z’ye her şey düşünüldü!

Çiftlerin hayallerini kurdukları kusursuz bir düğün için tüm detayların düşünüldüğü Gala Kaşıbeyaz’da, gelin ve damat için ayrı kuaför salonları, suit odalar, özel kulisler bulunuyor. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Güneydoğu Anadolu mutfağından deniz mahsullerine kadar sunduğu seçkin menüsünü Gala Kaşıbeyaz’a da taşıyarak düğünleri, aynı zamanda bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Geniş menüsü, tüm et/kebap çeşitlerinin sıcak sıcak maşa servisi yapılmasıyla düğünlerdeki en büyük problem olan yemeğin yetersiz gelmesi sorunu ortadan kalkıyor. Çiftlerin özel günlerini adeta saray atmosferinde gerçekleştirmeleri için masa süslemelerinden ışıklandırmaya, sahne teknolojilerine ve ekipmanlarına kadar tüm detaylar Gala Kaşıbeyaz’ın uzman kadrosu tarafından planlanıyor. Altın varaklı masa ve sandalye süslemelerinin yanı sıra bahçesindeki özel ışıklandırmaları ve peyzaj çalışmalarıyla da dikkat çeken Gala Kaşıbeyaz’da, istenirse misafirler düğün öncesinde kokteyl alanında da ağırlanabiliyor. Açık ve kapalı çocuk alanı, 400 araçlık otoparkı, şehir ve bahçe manzarasıyla ön plana çıkan Gala Kaşıbeyaz’da düğün kişi başı ücreti 210-275 TL arasında değişiyor. Ücretsiz vale hizmetinin sunulduğu Gala Kaşıbeyaz’da muhteşem bir düğün geçirmek için 0850 441 20 40 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.